Wegens maatregelen Coronavirus zijn we gesloten t.e.m 15 april 2020!

 HORECA & GROOTKEUKEN 

 REFERENTIES 

Eet-staminée ‘In De Molen’ Bierbeek. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Grootkeukentechniek VDM heeft hier gezorgd voor een volledig ingerichte keuken van Electrolux. Hierdoor is de eetcafé geschikt voor het bedienen van 200 personen en zorgt de installatie voor een vlotte verwerking van de gerechten.

geïntegreerde koeling in de zaal.

Grootkeuken VDAB Diest opleidingscentrum ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Ook bij de VDAB van Diest heeft Grootkeukentechniek VDM een project tot een goed einde gebracht. VDLM installeerde een grootkeuken uit duurzame en kwalitatieve materialen, ideaal voor de toekomstige chef-koks! De keuken bestaat uit een elektrisch fornuis, friteuses, steamers, etc. Het is mogelijk om met 6 personen 20 simultane couverts klaar te maken.

Grootkeuken jongensschool Tielt-Winge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Grootkeukentechniek VDM heeft het ontwerp en de installatie van deze grootkeuken verzorgd. De keuken is uitgerust met heel wat apparatuur zoals een fornuis, friteuse, kipbare braadpan en een complete vaatwaslijn. Deze grootkeuken kan zelfs doop- en trouwfeesten aan.

SPECIAAL GESCHIKT ALS FEESTZAAL

KOOKLIJNEN ZOWEL OP GAS ALS ELECTRICITEIT

Parochiezaal Heppen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Hier zorgde VDM Horecamateriaal voor de integratie van apparatuur (Electrolux) en een vaatwasser in de bestaande keuken.

Traiteur-frituur Ietsje Anders

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

in deze installatie op gas kunnen frietjes worden gebakken en verse maaltijden bereid. De keuken bestaat uit een volledige kooklijn op gas met kipbare braadpan, fornuis, steamer en kookketel. Daarbij komt nog een frituurinstallatie met friteuse van Florigo, afzuigkap en koeltoonbank.

INCLUSIEF ONDERHOUDS-CONTRACTEN

Adres:


Grootkeukentechniek VDM

Diestsesteenweg 67

3390 Tielt-Winge

Tel.: 016/64 06 68

Email: info@vdm-grootkeuken.be

BTW BE 0446.923.738

Openingsuren:


Maandag tot donderdag: 8u30 - 17u30

Vrijdag: 8u30 - 15u00

Zaterdag & zondag: gesloten

Zaterdag: afspraak mogelijk

© VDM Grootkeuken

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.